Почитувани

  Podari.mk е специјализирана on-line продавница за подароци, чија основна дејност  е
on-line продажба на подароци со организирана достава до дадена адреса.
На нашата web-страна www.podari.mk  може  да се  најдат информации за повеќе видови на  подароци кои што може да се изберат ,купат и подарат на  драга личност. Ние сме пред се фокусирани да предизвикаме насмевка и љубов кај клиентите.
Со желба да ги направиме незаборавни Вашите моменти на подарување и оваа година подготвивме голем избор на новогодишни пакетчиња. Понудата може да ја погледате на нашата web страна, со тоа што подароците може да се комбинираат и по ваша желба, исто така може да се додадат и производи на вашата компанија.
Се радуваме на Вашиот повик и исполнување на Вашите желби.
За дополнителни информации Ви стоиме на располагање.
Телефон за контакт 075/400761