1,000.00ден

Рамка за новороденче-момче

Рамката е завиткана, спакувана и декорирана.
Во рамката се става слика и има обележано место каде се прави отисок од рака и нога на новороденчето.

За овој производ нема коментари.

Само најавени корисници можат да постават коментар.