1,200.00ден2,100.00ден

Букет рози – 2

Букетот се состои од  рози декорирани во кутија.
Кутијата е рачно изработена со димензии
– мала кутија дијаметар 11cm и висина 21cm
– Голема кутија дијаметар 16cm и висина 21cm
Малата кутија се користи за подарок со 5 рози
Големата кутија се користи за подарок со 7,9 и 11

Clear
SKU: N/A
Букет рози

5 рози, 7 рози, 9 рози, 11 рози

За овој производ нема коментари.

Само најавени корисници можат да постават коментар.