750.00ден

Тиквеш Alexandria Cuveе

Опис на поклонот:

Црвено вино, Мерло, вранец и каберне совињон
Црвено – Богато и Полно
Винарија: Домашна, Тиквеш
Земја/Регион: Македонија, Тиквешко
Кочицина:  750 ml

Поклонот се спакуван во специјална картонска кутија.

Поклонот се спакуван во специјална картонска кутија.

Поклонот е спакуван.

 


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/podarok.mk/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 25

Квалитетно црвено вино, купажа (cuvée) од сортите вранец, мерло и каберне совињон со интензивна рубин-црвена боја. Се одликува со комплексни ароми на црвено и црно овошје – цреши, сливи, малини и црна рибизла, и ноти на сушен тутун, чад, црн пипер и цимет, вткаени во полното и заокружено тело, со силен зачински финиш. Препорачана температура: 14ºC – 16ºC