1,000.00ден3,000.00ден

КОРПА ОВОШНА, ЧОЛКОЛАДО и ВИНО

Корпата се состои од разновидно сезонско овошје, вино и чоколадо.

Цената е во зависност од количината и видот на овошјето, видот на виното и количината и видот на чоколадото.

При порачката можете да кажете какво вино, чоколадо и овошје сакате да биде направена корпата.

Clear

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/podarok.mk/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 25
SKU: N/A
Корпа

Вредност од 1500 ден., Вредност од 2000 ден., Вредност од 2500 ден., Вредност од 3000 ден., вредност од 1000 ден.

За овој производ нема коментари.

Само најавени корисници можат да постават коментар.