1,050.00ден

Машки подарок 1

Подарокот содржи:

  • Вино Тиквешко Александрија 200ml
  • Пура
  • Чоколадни бомбони MERCI
  • Декоративна картонска кутија, рачно изработена од пресуван картон и внатрешно облозена со бела хартија. Кутијата е цврста и може повторно да се користи
  • Декорација

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/podarok.mk/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 25

За овој производ нема коментари.

Само најавени корисници можат да постават коментар.