1,200.00ден

Пет рози во кутија

Пет рози во тврда рачно изработена кутија.
Облозена со специјална хартија.
Димензии должина 57cm, висина 7.5cm, ширина 12cm.


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/podarok.mk/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 25

За овој производ нема коментари.

Само најавени корисници можат да постават коментар.