600.00ден

Рамка за слика

Рамката е за слика со димензии 13x18cm.

Самата рамка е со димензии 23x28cm.

По желба може ваша фодографија да се стави.


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/podarok.mk/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 25

За овој производ нема коментари.

Само најавени корисници можат да постават коментар.