600.00ден

Роза во бела кутија

Розата е  декорирана во специјална рачно изработена кутија од пресуван картон и внатрешно облозена со бела хартија. Облозена со специјална хартија во бела боја. Кутијата е цврста и може повторно да се користи.

Димензии должина 57cm, висина 7.5cm, ширина 9.5cm

ЦВЕТЕН БОНТОН

За овој производ нема коментари.

Само најавени корисници можат да постават коментар.