900.00ден1,800.00ден

Рози во плишена коцкаста розева кутија

Рачно изработена плишена розева кутија со бели рози.
Со 3 рози 900 ден.
Со 5 рози 1200 ден.
Со 9 рози 1800 ден.

Куријата е со димензии: висина 14cm, ширина 14cm и должина 14cm

ЦВЕТЕН БОНТОН

Clear
SKU: N/A
Букет рози

5 рози, 9 рози, 3 рози

За овој производ нема коментари.

Само најавени корисници можат да постават коментар.