1,200.00ден

Рози во плишена коцкаста црвена кутија – 5

Рачно изработена плишана црвена коцкаста кутија со 5 рози

Куријата е со димензии: висина 14cm, ширина 14cm и должина 14cm

ЦВЕТЕН БОНТОН


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/podarok.mk/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 25

За овој производ нема коментари.

Само најавени корисници можат да постават коментар.