1,800.00ден

Рози во плишена коцкаста црвена кутија

Рачно изработена плишана црвена коцкаста кутија со 9 рози

Куријата е со димензии: висина 14cm, ширина 14cm и должина 14cm

ЦВЕТЕН БОНТОН

За овој производ нема коментари.

Само најавени корисници можат да постават коментар.