550.00ден750.00ден

Саксиско цвеќе – Замија

Замија е без саксија и е висока околу 45cm.

Замија е билка од африканско потекло, но одлично успева во темните делови на куќите и канцелариите. Се одликува со темно зелени листови, исклучително лесена за одржување, а според философијата на фенг шуи се верува дека оваа фабрика во куќата носи просперитет, задоволство и пари.

Замија (латински Zamioculcas zamiifolia) потекнува од Африка, а неговата популарност е придонесот на холандските одгледувачи во последните 20 години. Таа е препознатлива по своите темнозелени месни лисја, кои често се чини дека се од пластика

Clear

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/podarok.mk/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 25
SKU: N/A

Замија е билка од африканско потекло, но одлично успева во темните делови на куќите и канцелариите. Се одликува со темно зелени листови, исклучително лесена за одржување, а според философијата на фенг шуи се верува дека оваа фабрика во куќата носи просперитет, задоволство и пари.

Замија (латински Zamioculcas zamiifolia) потекнува од Африка, а неговата популарност е придонесот на холандските одгледувачи во последните 20 години. Таа е препознатлива по своите темнозелени месни лисја, кои често се чини дека се од пластика

Цвеќе

Во украсна хартија, Во ќерамичка саксија

1 review for Саксиско цвеќе – Замија

  1. :

    Могу е убава и убаво спакувана.

Само најавени корисници можат да постават коментар.