1,400.00ден

Саксиско цвеќе – Орхидеа

Орхидејата со две стебла завиткани во круг и е во сребрена саксија.

 

Орхидејата полека ја зема круната кралица на цветовите. Има прекрасни цветови од различни бои кои траат со месеци. Саксиската орхидеја е одличен подарок за прослава, вселување, роденден и сл.
Орхидејата е една од најубавите цвеќиња што ни ги даде природата. Но, како и во животот, цената на оваа убавина бара грижа. Најпопуларниот и најчесто одгледуван род на орхидеата е родот Phalaenopsis, чиј цвет наликува на една ноќна пеперутка во лет, и често поради тоа се нарекува ноќ пеперутки. Постојат во сите бои, форми, модели и големини.

Тие претставуваат симбол на љубовта и внимание, а поради егзотичниот и разнобојниот изглед е почест подарок и се наоѓа во се повеќе и повеќе домови.

Out of stock


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/podarok.mk/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 25

За овој производ нема коментари.

Само најавени корисници можат да постават коментар.