3,600.00ден4,600.00ден

Тандем Параглајдинг

Ако Вие или Вашата драга личност сте во потрага за повеќе возбуда, забава, екстремно задоволство или едноставно нешто повеќе, можете да го добиете со летање тандем параглајдер со параглајдинг клубот Vertigo.

  • Програма 1– Летање над Охрид. Летање од 1300 метри н.в. од планината Галичица. Или летање од Скопска Црна Гора Целата авантура трае околу 2 часа.
  • Програма 2 – Летање над Охрид. Летање од 1700 метри н.в. од планината Галичица.
    Целата авантура трае околу 3 часа
  • Програма 3 – Летање над Охрид или Преспанското езеро. Летање од 1640/1680 метри н.в од планината Галичица. Целата авантура трае околу 4 часа
  • Програма 4 – Летаат над Струга. Летање од 1600 метри н.в. од планината Јабланица. Целата авантура трае околу 4 часа.

Со купениот ваучер, се добива едно летање тандем. Во договор со Vertigo клубот се договара времето и местото на летање. www.vertigo.org.mk , http://www.facebook.com/pgvertigo/

 

Clear

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/podarok.mk/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 25
SKU: N/A

Времетраењето на ваучерот е 1 година.

Параглајдинг

Ваучер за Програма 1 – 3600 ден., Ваучер за Програма 2 – 4300 ден., Ваучер за Програма 3 – 4600 ден., Ваучер за Програма 4 – 4600 ден.