900.00ден

Трајна роза 3

Подарокот содржи:

  • Трајна роза, дехидрирана, која има долг век на траење до 1-2 години
  • Стаклено ѕвоно
  • Декорација

ЦВЕТЕН БОНТОН


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/podarok.mk/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 25

За овој производ нема коментари.

Само најавени корисници можат да постават коментар.