990.00ден

Ardagio No More The Same – Eau de Parfum 100 ml.

Бренд: JFenzi
  • Доминантна нота: Бадемово млеко
  • Главни ноти: Цвет од портокал, Арапски јасмин
  • Средни ноти: Хелиотроп, Бадемово млеко, Перуника
  • Основни ноти: Темјан, Кожа, Пачули

Мириса слично на Giorgio Armani “Code Cashmere”

Out of stock


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/podarok.mk/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 25
  • Годишно време: Зимски
  • Дневен/Ноќен: Ноќен

Истражете го топлиот и обликуван мирис, како најмекатка ткаенина. Парфемот претставува густ мозаик на контрасти. Неисцрпно осветлена композиција со светлечки, постојано присутни ноти од портокалов цвет, нагласени од арапскиот јасмин. Незаборавен, исклучително сензуален, формира акорди со ноти на хелиотроп и перуника. Бојата е длабока виолетова, со мистериозни розеви нијанси, за мирис кој се простира од цветните мирисни допири, па се до речиси животинските акорди на кожа и темјан.

За овој производ нема коментари.

Само најавени корисници можат да постават коментар.