990.00ден

Charme – Eau de Parfum 100 ml.

Бренд: JFenzi

  • Доминантна нота: Роза
  • Главни ноти: Божур, Фрезија, Личи
  • Средни ноти: Момина солза, Магнолија
  • Основни ноти: Килибар, Кедар од Вирџинија

Мириса слично на Chloé “Chloé”

Out of stock


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/podarok.mk/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 25
  • Годишно време: Пролетен
  • Дневен/Ноќен: Дневен

Екстремно привлечен парфем, кој со сигурност ќе го посака секоја жена без оглед на возраста. Привлекува внимание и долго се всадува во меморијата, на еден суптилен начин. Благодарение на фрезијата и личито, композицијата останува свежа, а додава оптимизам и предизвикува насмевка на лицето. Богатството од цветни акорди распространува прекрасен мирис на роза, магнолија и момина солза, а ваквата целина ги заведува сите сетила на околината. Смолата и кедарот од Вирџинија во базата ја изнесуваат длабочината на составот, истовремено додавајќи му елегантен карактер.

За овој производ нема коментари.

Само најавени корисници можат да постават коментар.