1,000.00ден1,500.00ден

MKC Club & Restaurant

МКЦ ресторант Ви нуди пријатен и убав амбиент за секоја пригода.
Кеј Димитар Влахов 15 Скопје

Резрвации на телефон 02/6090-606

http://www.clubmkc.com/

Clear
SKU: N/A Category:
За двајца

Вредносен Ваучет од 1000 ден., Вредносен Ваучет од 1500 ден.