950.00ден

Pure Gold – Eau de Parfum 100 ml.

Бренд: JFenzi

  • Доминантна нота: Килибар
  • Главни ноти: Килибар
  • Средни ноти: Бели цветови
  • Основни ноти: Сандаловина

Мириса слично на Michael Kors “Sexy Amber”

Out of stock


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/podarok.mk/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 25
  • Годишно време: Есенски
  • Дневен/Ноќен: Ноќен

Екстремно рафинирана и прекрасно украсна композиција, која перфектно ја нагласува сензуалноста и самодовербата на модерната жена. Топлината и суптилната блажина на мирисот се должи на комбинацијата од килибар, бели цветови и сандаловина, од кои се издвоени само најквалитетните состојки. Благодарение на ова, композицијата импресионира со интензитет и длабочина, кои едноставно не можат да се игнорираат.

За овој производ нема коментари.

Само најавени корисници можат да постават коментар.